laatste week: 13% korting + gratis verzending met coupon BAMBOOM

Algemene voorwaarden

Welkom op de website van Bamboohorloge.nl.

Bamboohorloge.nl verleent haar diensten aan u onderhevig aan de kennisgevingen, voorwaarden en condities die in deze overeenkomst (de "Overeenkomst") worden vermeld. Bovendien, als u gebruikmaakt van een

Bamboohorloge.nl dienst (bv., recensies van klanten), wordt u onderworpen aan de regels, richtlijnen, beleid, bepalingen en voorwaarden die van toepassing zijn op dergelijke diensten, en ze zijn opgenomen in deze Overeenkomst via deze verwijzing.

Bamboohorloge.nl behoudt zich het recht voor om deze site en deze voorwaarden en bepalingen op elk moment te wijzigen.

Surfen, browsen, of op elke andere wijze gebruikmaken van deze website geeft uw akkoord aan met al de bepalingen en voorwaarden in deze overeenkomst. Lees deze overeenkomst zorgvuldig voordat u verder gaat.

1. Bestellingen

Merk op dat er bepaalde bestellingen kunnen zijn die we niet kunnen accepteren en moeten annuleren. bamboohorloge.nl behoudt het recht om, naar eigen inzicht, een bestelling te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook. Sommige situaties die ertoe kunnen leiden dat uw bestelling wordt geannuleerd zijn ondermeer een beperking op de beschikbare aankoophoeveelheid, onnauwkeurigheden of fouten in de informatie over het product of de prijs, problemen ontdekt door onze afdeling voor krediet- en fraudepreventie-afdeling. Wij kunnen ook om extra verificaties of informatie vragen voordat er een bestelling wordt geaccepteerd. Wij zullen contact met u opnemen als uw hele bestelling of een deel ervan wordt geannuleerd of als er extra informatie nodig is om uw bestelling te accepteren.

2. Links

Deze Website kan links naar andere websites op het Internet bevatten die in eigendom zijn en gebruikt worden door derden. U erkent dat bambooshop.nl niet verantwoordelijk is voor de werking of inhoud op of via een dergelijke website.

3. Retourneren

U heeft het recht het artikel binnen 14 dagen te retourneren mits deze niet beschadigd is. Hiervoor neemt u contact op met info@bamboohorloge.nl

4. Levertijd 

Producten worden geleverd vanuit een leverancier in het buitenland. De gemiddelde levertijd is 12 werkdagen. Mocht de bestelling langer duren dan 6 weken zonder tracking nummer of 7 weken met trackingnummer dan krijgt u uw geld teruggestort binnen 2 weken.